Az IKESZ Kft. már több mint 20 éve szolgálja az utakon közlekedő autósok igényeit. Mondhatjuk, hogy ezen a téren sokrétű tapasztalatra tettünk szert az évek folyamán, sok mindent láttunk, ezért majdnem biztos, hogy az Ön problémáján is segíteni tudunk. Nálunk szervizeltetheti, javíttathatja gépjárművét, ha lejárt a műszaki vizsga, akkor elvégezzük a meghosszabbítását, gépjárműcsere esetén pedig az eredetiség vizsgálatot. Szolgáltatások menüpontunk alatt részletesen tájékozódhat tevékenységeinkről.

 

                 

 

Alábbiakban néhány gondolatot olvashat cégünk alapítójának és ügyvezetőjének tollából, hogy miből is született az IKESZ:

 

Betekintés a kulisszák mögé… (az Ügyvezető tollából)

 

„Gyerekkoromban minden érdekelt, ami „vasból” volt, különösen, ha pufogott, füstölt, kereke volt, benzin vagy gázolajszaga volt. Szüleim azt mesélték, hogy az első közelebbi ismerkedésem az autókkal alig egy két éves koromban volt, amikor egy óvatlan pillanatban „kisétáltam” a lakóhelyünk előtt elmenő főútra, és a jobb híján megállni kényszerülő autók között araszolva „ellenőriztem” a fényszórók, kerekek és egyéb alkotóelemek állapotát.

 

Sok emberről lehet hasonló dolgokat hallani, ami azután egy életre meghatározza az élete alakulását.

 

Az enyémet valójában a harmincadik éveim közepétől kezdte meghatározni az autókkal foglalkozás lehetősége.

 

Addigra már tudtam, hogy az én beállítódásom az autók szeretete mellett az emberek kiszolgálása, a szervizszolgáltatás.

 

Harminc éve kezdtem saját vállalkozásban az emberek igényeinek kiszolgálásával foglalkozni, 1993 óta az autós igények kiszolgálásáé a fő szerep, ma pedig már kizárólagosan az.

 

Két dolog van, amiért érdemes csinálni: azért az érzésért, amit egy probléma megoldása után érez az ember, meg azért a megelégedett kifejezésért, amit az ügyfelünk arcán látunk ilyenkor. És ha ebből meg is tudunk élni, tudunk tisztességesen és szépen fejlődni, minden együtt van a jó közérzethez.”

 

 

Nagy Attila
Ügyvezető